Un exemplar deosebit de BMW Seria 5 E39

BMW Seria 5 E39

BMW Seria 5 E39

Seria 5 în caroserie E39

Seria 5 în caroserie E39 este o mașină indestructibilă apropiată de perfecțiune. Oare mai există un exemplar într-o stare excelentă în anul 2019? După aproape 15 ani de la ieșirea din producție a modelului bavarez.

 

Povestea unui Seria 5 E39
Povestea unui Seria 5 E39

 

Astăzi vom prezenta o mașină cu totul special, pe mine însumi mi-a întors privirea de cum am vazut-o pe șosele noastre din însorita Constanță, soarele îi mângâia formele și se propaga din superba ei culoare Titansilber ( GRI ) . Pentru mine însumi marca BMW m-a atras de mic iar acest model E39 pot spune că este modelul copilăriei mele ca și E46 ( Seria 3 ).

 

După acest șoc pe care l-am primit, la vederea acestei mașini pe drumurile patriei noastre am încercat să aflu cine o deține pentru a discuta despre aceasta. După mai multe căutări dar în zadar nu am reușit, niciodată nu trebuie să te dai bătut așa spune o zicală românească dar totuși așa românii spun multe. Cum și domnul Cabral prezintă emisiunea Ce spun Românii? dar hai să trecem la ale noastre și hai să vedem ce spunem despre această mașină. Opss era să omit cel mai important lucru a cui este acest superb BMW Seria 5 E39? Desigur al lui Dumitrache Angel Mihai cunoscut ca și Angi.


 

După cele declarate de însuși proprietarul acest exemplar de BMW Seria 5 E39 la baza lui este un exemplar E39 525iA M-Sport fără prea multe opțiuni pe ea. Acesta s-a născut doar cu un pachet M Sport, ShadowLine, M Sport Suspension II, M Sports Steering Wheel Multifunction, White Direction Indicator Lights, Interior Mirror with Automaticdip, Interior Surface Aluminium, Smoker Package, Isofix System, Sports Seat, Park Distance Control (PDC), Automatic Air Conditioning, Dynamic Stability Control ( DSC), Steptronic, Alarm System, Headlining Anthracite.


 

Cu toate acestea modelul arăta destul de frumos, dar nu a fost destul de frumos pentru proprietarul lui Angel Mihai, așa că odată ce acest exemplar de E39 a ajuns în tară la scurt timp a urmat conversia volanului de pe dreapta pe stânga o necesitate putem spune, chiar e greu să te bagi într-o depășire pe șosele iubitei noastre patrie așa cu bune și cu rele cum e ea, deoarece șosele nu avem și nu vom avea cred în viitorul apropiat. Conversia volanului a fost făcută de către domnul Gabriel Enache dacă ai nevoie de o conversie la automobilul tău BMW? Poți apela cu cea mai mare plăcere la el.


 

 

Credeți că aici se termină totul? Nicidecum, mașina a ajuns pe mâna lui Nițoi Cristi ce s-a ocupat de retro fit și interior, cine nu și-ar dori să meargă într-o mașina superbă la interior. Aici mașina a suferit schimbări majore ce iau mărit frumusețea pe care deja o avea.


 

 

Mașina a primit Scaune active ( masaj în scaune ) retapițate și full electrice de pe un BMW Seria 7 E38 dar și acestea au primit modificări precum spătar comfort și șezut sport ca cele Contour, Tetiere cu oglinzi de pe 750iL E38, Măsuțe 750iL E38, Set trimuri interioare Pappel Natur Individual, Volan îmbrăcat în piele Nappa plus trim Individual îmbrăcat în piele, Spălătoare faruri Intensive, Fețe de uși de piele normală în crem, Set de jante M Parallel pe 18, Banchete de E38 Electric cu încălzire dar care încă nu au fost montate, Cotiera față cu telefon E38.


 

 

Dar lucrurile nu se vor opri aici, Angel spune că vor urma mult mai multe precum Sistem audio DSP, Navigație, Geamuri duble, Perdeluțe electrice, Mânere interioare iluminate de pe e38, Revopsire totală în Brass Metallic Individual, Ornamente praguri BMW Individual, Memorii scaune, Footrest spate 750iL și îmbrăcarea restul pieselor rămase în Nappa și Alcantara.


The story continue BMW E39

 

 

 

7 thoughts on “Un exemplar deosebit de BMW Seria 5 E39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *