A cumpărat un C-Class nou nouț dar după 30.000 de km a rămas fără ambreiaj. „Mercedes este un gunoi!”

Mercedes C Class cu probleme

Mercedes C Class cu probleme

Un sarb a gasit o metoda inedita prin care sa-si exprime dispretul fata de Mercedes-Benz. Omul nostru si-a cumparat un C-Class Coupe nou nout, cu care insa a avut probleme dupa nu mai putin de 13.000 de kilometri.

Mercedes-Benz C-Class Coupe se vrea a fi un model premium, luxos, sportiv si fiabil, iar pentru un pret de pornire de 37.401 euro cu TVA inclus nici nu te-ai astepta la altceva. Dar cu totii stim ca nu se mai fac masini ca pe vremuri, iar proprietarul C-Class-ului Coupe din imagini poate oricand sa vina cu argumente.

Sarbul si-a achizitionat masina de noua numai ca dupa 13.000 de kilometri i s-a stricat electromotorul. Teoretic, tot ce avea de facut era sa mearga cu masina in service iar piesa sa ii fie schimbata pe garantie. Dar nu s-a intamplat asta.

Picatura care a umplut paharul a fost cand a cedat ambreiajul la 30.000 de kilometri. Din nou, garantia trebuia sa ii acopere dauna, dar nici de aceasta data nu s-a intamplat asta. Tocmai de aceea omul nostru si-a inscriptionat masina dupa cum poti vedea mai jos. Ce scrie? Nimic laudativ la adresa nemtilor de la Mercedes.

Pe laterale scrie: „Mercedes este un gunoi, ambreiaj stricat la 30.000 de km neacoperit de garantie.” Pe capota este putin mai detaliat: „Mercedes este un gunoi, electromotor inlocuit la 13.000 de km, ambreiajul la 30.000 de km, ambele neacoperite de garantie.

 

Mercedes C Class
Mercedes C Class

Nu se cunosc motivele pentru care reprezentanta locala Mercedes a refuzat sa schimbe piesele pe garantie, dar de obicei acest lucru se intampla atunci cand producatorii invoca utilizarea improrie a masinii.

Cel mai probabil, acelasi motiv a fost invocat si in acest caz. Dar chiar si asa, oare ce trebuie sa ii faci unei masini sa se strice electromotorul si ambreiajul in 30.000 de kilometri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *