BMW X3 primește o versiune plug-in hybrid

BMW X3 Hybrid

BMW X3 Hybrid

BMW X3 în versiune plug-in hybrid

BMW X3 va fi disponibil cu o versiune plug-in hybrid numită xDrive30e dotată cu motorul de 2.0l turbo benzină + motor electric. Motorul pe combustie internă dezvoltă 252 de cai putere iar propulsorul electric 41 de cai putere. BMW a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva că va introduce o versiune plug-in hybrid pentru X3, care va fi oferită în europeană începând din luna decembrie al acestui an. În acest pachet se regăsește și transmisia automată Steptronic cu 8 trepte.

Din păcate nu au fost oferite informați despre autonomie și performanțe din partea BMW. Dar posibil acelerația de la 0 la 100 să se desfășuare sub 6.5 secunde. Acumulatori au fost poziționați sub bancheta din spate. Portbagajul va oferi tot 450L.

Informații complete despre noul BMW X3 Hybrid vor fi posibil disponibile odată cu apropierea de luna decembrie.

După lansarea programată pentru luna decembrie, BMW X3 va fi disponibil începând din 2020 și într-o versiune electrică, iar aceasta din urmă a fost deja anticipată de lansarea conceptului iX3 cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamnă anului trecut. De altfel, BMW menționează că SUV-ul X3 va fi primul model al mărcii disponibil atât în versiuni cu motoare termice, cât și în versiuni plug-in hybrid și electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *