Bodykit agresiv, jante spițate și interior din Alcantara lucrat manual. Toate acestea pe o autoutilitară FORD

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

O companie de tuning din Țara Galilor a dezvoltat un proiect bazat pe Ford-ul Transit Connect Launch Edition. Botezat MS-RT Transit Connect Launch Edition, acesta va fi replicat în doar 40 de unitați.

Tuning-ul auto a evoluat foarte mult în ultimii ani. Dacă la început vorbeam doar despre modificarea mașinilor obișnuite (sedanuri, break-uri, decapotabile etc.), între timp curentul tuning-ului a cuprins și vehiculele ceva mai deosebite precum camioanele, pick-up-urile, dubițele, sau într-un cuvânt autoutilitarele.

 

Ford Transit
Ford Transit

 

Tocmai de aceea în ziua de azi un Ford Transit Connect tunat nu mai este un lucru atât de deplasat. Dar asta nu înseamna că nu merită toata atenția ta. Ne referim, desigur, la acest MS-RT Transit Connect Launch Edition, opera unui atelier de tuning din Țara Galilor.

Proiectul va fi replicat în doar 40 de exemplare, disponibile atât cu o transmisie manuala cât și cu una automată. Acestea vor ajunge pe piața începand cu vara acestui an și vor costa 23.995 de lire sterline, respectiv 24.995 de lire, in Marea Britanie.

Autoutilitara americanilor de la Ford a fost echipata cu un bodykit agresiv, care include spoilere fata/spate, praguri, aripi evazate sau un eleron discret, jante din aliaj OZ pe 18 inch si patru terminatii pentru sistemul de evacuare.

 

Ford Transit
Ford Transit

Interiorul este imbracat in Alcantara, volanul este decorat cu ornamente din fibra de carbon iar printre tehnologiile regasite la bord se numara o camera pentru marsarier sau sistem de infotainment premium cu navigatie incorporata.

Galezii de la MS-RT le pun clientilor la dispozitie si cateva dotari „optionale”, inclusiv jante din magneziu, sistem de evacuare Maxhaust, o grafica inspirata din raliuri, terminatii negre pentru evacuare si un volan confectionat din fibra de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *