Cele mai bune baterii auto în 2019

cele mai bune baterii auto

cele mai bune baterii auto

Cele mai bune baterii auto

 

Vrei să pleci alături de familie într-o vacanță mai lungă? Atunci este recomandat să îți verifici bateria auto pentru a fi sigur că aceasta nu te va lăsa. În cazul în care acidul din bateria auto nu mai deține propitățile necesare pentru a funcționa corect, este nevoie să o schimbi. Decât să fi nevoit să apelezi la un serviciu de asistență auto ce este mult mai costisitor. Mai bine o înlocuiești tu sigur în garaj sau în parcare pentru a nu păți neplăceri din cauza aceasta.

În cazul temperaturilor foarte scăzute sub -15 grade celsius trebuie să fie sigur că bateria îți poate furniza curentul necesar pentru a putea porni motorul autoturismului.

În cazul unui autoturism pe benzină acesta va putea porni la temperaturi scăzute. Baterie are nevoie de 390, 490 respectiv 580A amperi. În schimb un motor diesel va avea nevoie de cel puțin 750A.

O baterie de bună calitate trebuie să mențină minim 10 secunde curentul. Iar tensiune de peste 7.5V între bornele autoturismului.

Pe piața de piese auto din România, oferta pentru baterii auto este una extrem de variată. De aceea cel mai bine trebuie să știi de ce baterie auto ai nevoie pentru automobilul tău. Odată ce ai schimbat baterie cu una nouă trebuie să știi că o să primești garanție pentru aceasta de minim 2 ani în care nu vei avea probleme.

Chiar echipa noastră Auto Stiri a trecut printr-un eveniment neplăcut din cauza bateriei auto ce a avut nevoie de schimbare și am apelat cu drag la colegii noștri de la AutoMobilus.ro . De la care am procurat o baterie VARTA de 55AH cu curent la rece de 530A în valoare de 330 de lei. Noi personal am optat pentru un producător de renume în schimbul unor mărci no name.

Noi vă mai propunem să îi vizitați și pe cei de la AutoEco. Unde puteți găsi cele mai bune baterii auto în promoția de iarnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *