Cele mai fiabile mașini în 2019?

Cele mai fiabile masini in 2019

Cele mai fiabile masini in 2019

Toți dorim să ne cumpăram o mașină fiabilă și mereu ne întrebam care este cea mai fiabilă mașină? De aceea am dorim să vă ajutăm cu niște răspunsuri la această întrebare.

Să cumperi un autoturism de pe piața sh din România este o chestiune extrem de complexă. Încercănd a evita samsari de autoturisme.

BMW X5 ( 2013 – prezent )

 

BMW X5 2013 - prezent
BMW X5 2013 – prezent

La a treia generație a modelul X5 după 15 ani, după mine unul dintre cele mai bune suv-uri create de marca germană BMW. Un producător ca BMW, care vin cu motoarele foarte mari sunt renumite ca fiabilitate.

X5 este un sub foarte scump de întreținut reviziile acestuia ajungănd la 2000-2500 de lei.

SUV-ul german este un model impunător dar și acesta are mici probleme precum zgomote la materialele de interior și un consum exagerat de ulei la motorizarea de 3.000cmc benzină.


AUDI A3 ( 2012 – prezent )

Audi A3 fiabilitate
Audi A3 fiabilitate

Una dintre cele mai întălnite mașini hatchback premium de la noi din țară, avănd o cerere extrem de mare pe piața autoturismelor sh.

Audi A3 este o mașină cu un nivel de fiabilitate ridicat dacă este servisată la timp. Singurele probleme întalnite sunt prezente la stergătoare și mici șocuri în transmisia automată S-Tronic lucru întalnit la majoritatea modelelor Audi din 2010 până în prezent.


Skoda Octavia ( 2013- prezent )

Skoda Octavia fiabilitate
Skoda Octavia fiabilitate

Skoda Octavia este un model preferat de majoritatea româniilor ce își doresc un autoturism nou. Octavia are totuși probleme cu filtrele de particule la motorizările diesel. Distribuția trebuie schimbată la timp altfel puteți întâmpina costuri ridicate. Volanta cu masă dublă în cazul motorizărilor diesel pune mari probleme. Recomandăm o motorizare pe benzină.


Hyundai i30 ( 2012 – 2017 )

Hyundai I30 fiabilitate
Hyundai I30 fiabilitate

Modelul producătorului sud coreen Hyundai este un model ce și-a căștigat reputația prin fiabilitatea de care a dat dovadă. Nu au fost semnalate probleme la acestă mașină.


Dacia Logan ( 2004 – prezent )

Dacia Logan fiabilitate
Dacia Logan fiabilitate

Modelul producătorului din Mioveni Dacia  este una dintre cele mai întălnite modele la noi în țară cu o fiabilitate extrem de mare și cu un preț al întrețineri extrem de redus. Putem spune că este o variantă excelentă pentru o mașină nouă. Dacia a evoluat extrem de mult punănd la dispoziție cliențiilor lor extrem de multe dotări. Citește mai multe despre fiabilitatea mărci Dacia!

Recomandarea noastră ar fi să vă feriți de motorizările diesel, recomandăm cu mare drag o motorizare pe benzină pentru o fiabilitate ridicată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *