Cum scap de mirosul de țigară din mașină?

Cum scap de mirosul de țigară din mașină?

Cum scap de mirosul de țigară din mașină?

Cum să scapăm de mirosul de țigară din mașină?

 

Mirosul de țigară este foarte deranjant în spațiile închise, mai ales în mașină. Cum putem scăpa de acesta ușor și simplu?

Totul începe cu o curățenie generală în propriul autoturism, pentru a elimina scrumul, resturile alimentare. În mașină se pot găsi diferite lucru mărunte. Acesta este primul pas prin care putem avea o mașină curată.

Urmează să trecem la cumpărături pentru mașina noastră. Trebuie să achiziționăm diferite produse precum : spray pentru curățarea tapițeriei, lavete și silicon pentru a lustrui bordul.

Cum scăpăm de mirosul de țigară

Curățarea tapițeriei 

Acesta este unul dintre cele mai importante procese, se începe a se pulveriza spray pentru curățarea tapițeriei pe plafon și începem să frecăm bine până dispar urmele galbene de la tutun. După ce terminăm cu plafonul trecem la scaune unde repetăm acest proces.

Curățarea bordului 

Bordul începe să-și piardă din culoare odată cu trecerea timpului din cauza luminii solare. Pentru asta trebuie să îl curățăm din când în când pentru a arăta ca și nou. Începem să pulverizăm cu soluția de silicon și frecăm bine până începe să prindă iar culoare.

Mocheta 

Nu trebuie să uităm de mochetă, aici refacem procesul pe care l-am utilizat în cazul plafonului pulverizăm spray-ul pentru curățarea tapițeriei și frecăm bine cu o lavetă.

 

De menționat încercă să schimbi și filtrele de polen la fiecare schimb de ulei pentru a avea un aer curat în mașină.

 

După ce ai terminat de lustruit toată mașina îți recomandăm diferite sfaturi din popor.

 

  • Oţetul este o rezolvare fantastică pentru cei care vor să elimine mirosurile neplăcute, inclusiv cel de tutun. Așează un recipient cu oţet jos, lângă scaunele din faţă şi pornește sistemul de ventilaţie timp de aproape jumătate de oră, nu mai mult.
  • Şi bicarbonatul de sodiu este miraculos. Presară puţin în scrumieră şi peste covoraşe. Apoi, peste câteva ore, aspiră covoraşele. Poţi pune chiar săculeţe cu bicarbonat în diferite spații în maşină.
  • Poţi scoate duhoarea neplăcută şi cu zaţ de cafea. Pune-l într-un vas şi lasă-l peste noapte. De dimineaţă vei fi uimit. Totodată, poţi combina zaţul cu mere, fructe ce absorb foarte bine “mirosul”.
  • Lasă o pungă cu cărbuni în maşină câteva zile şi vei constata că aerul din maşină s-a îmbunătăţit. Cărbunele are o putere excepțională de a asimila aromele puternice.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *