E timpul pentru un BMW E36 Cabrio

BMW E36 Cabrio

BMW E36 Cabrio

BMW E36 CABRIO

 

BMW E36 Cabrio încă este un model destul de popular la noi în țară, cine nu și-ar dori un E36 M3 de 321 de cai putere. Din nefericirea noastră majoritatea au ajuns pe mâna unor persoane ce nu au vrut să le ofere puțină dragoste pentru a se afla într-o stare decentă. Totuși azi nu vom vorbi de un M3, ci vom prezenta un E36 Cabrio din anul 1997, mai exact un 320i manual de doar 150 de cai. Dar nu mereu puterea contează ci și aspectul, cine nu își întoarce capul după o mașină frumoasă?

BMW E36 Cabrio începutul
BMW E36 Cabrio începutul

 


Povestea acestui E36 Cabrio începe în vara anului 2017 când mașina a ajuns pe măinile lui Sebastian un pasionat BMW.

BMW E36 Cabrio
Sebastian alături de E36 Cabrio

 

Sebastian s-a apucat să-și facă tinichigeria mașini totuși era o mașină veche de 20 ani în același timp s-a găndit că ar merge și o culoare nouă de ce nu?

Culoarea de fabrică a fost Montreal Bleu Metalic și a fost schimbată în Estoril Blue.

Ce poate lipsi unei astfel de mașini? Pachetul M așa că a fost montată o bară față de M, praguri în X iar ca treaba să fie completă a venit și o grilă de facelift.


 

Jantele au fost sablate și revopsite în vara anului trecut.

Sebastian nu vrea să se oprească aici și și-a pus în cap să facă din acest BMW E36 Cabrio o mașină ce va atrage multe priviri urmând un sistem de iluminare bixenon, interiorul schimbat în piele neagră, hardtop, va veni și o bară M pe spate respectiv o evacuare ce măcar te va asurzi dacă tot nu vrei să privești o așa frumusete de mașină.

Mașina lui Sebastian alături de superbul BMW Seria 5 E39 al lui Angel

 

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Sebastian”]Mai am multe de făcut la ea să ajungă pe gustul meu[/penci_blockquote]

 

1 thought on “E timpul pentru un BMW E36 Cabrio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *