Honda va recupera decalajul față de Mercedes și Ferrari în 2020

Red Bull Racing Honda 2020

Red Bull Racing Honda 2020

Helmut Marko, consilier pentru Red Bull Racing, consideră câștigurile de putere de la Honda din această iarnă o vor pune la egalitate cu Ferrari și Mercedes în 2020. 

Honda a înregistrat progrese vizibile în 2019, alături de RedBull Racing înregistrând primele victorii în Marele Circ de la revenierea din 2015.

„Pe parte de șasiu cred că vom fi mult mai bine pregătiți decât în acest an”, a spus Marko

„Dezoltarea continuă a celor de la Honda ne face să credem că vom fi anul viitor la același nivel de putere ca Mercedes și Ferrari, în mod constant.”

Marko crede că adevăratul potențial al Honda în acest an a fost redus ușor prin fiabilitate motorului, lucru care crede că nu va fi o problemă în 2020.

„Cred că fac o treabă excelentă și trebuie să o facem pas cu pas”, a spus el.

Știm că în trecut au avut mari probleme de fiabilitate și eram îngrijorați, dar până acum nu am avut probleme de motorizare în acest sezon.

„Cred că fac lucrurile corecte și o treaba potrivită. Credem că anul viitor nu vom fi a treia echipă”.

Credința lui Marko în potențialul pentru anul viitor vine pe fundalul preocupărilor din tabăra lui Max Verstappen cu privire la faptul că Red Bull nu a putut oferi ceea ce este necesar pentru a lupta pentru titlu mondial.

Întrebat dacă a văzut 2020 ca un an crucial, Marko a spus: „Nu aș spune că este crucial. Este ultimul an în care îl putem face pe Max cel mai tânăr campion în Formula 1 și trebuie să livrăm, da.

„Dar știm asta și este o parte a ADN-ului nostru. Trebuie să câștigăm, da. Nu este crucial, este o necesitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *