McLaren prezintă noul monopost MCL34 pentru sezonul 2019

McLaren MCL34

McLaren MCL34

McLaren MCL34

 

După un sezon 2018 extrem de dezamăgitor, alături de Stoffel Vandoorne și Fernando Alonso. Echipa McLaren va încerca să inspire un nou spirit de învingători.

McLaren îi va avea ca pe Carlos Sainz proaspăt venit de la Renault și pe tânarul Lando Norris vice-campion în F2. Noul monopost numit și MCL34 a fost prezentat de cei doi într-o festivitate la Woking.

 

McLaren MCL34
McLaren MCL34

 

Noul monopost prezintă în continuare o culoare predominantă orange concomitent cu albastru pe extremități. Noul monopost va fi motorizat de Renault. Colaborare începută în anul 2018 dupa trei sezoane dezamăgitoare alături de Honda.

În următorul sezon McLaren a semnat contracte importante de sponsorizare. Precum berea Estrella Galicia și brandul de ciocolată Huski Chocolate. Pe langă aceștia se regăsesc și Petrobras, Dell respectiv Renault.

Una dintre cele mai mari schimbări se regăsesc în compartimentul tehnic. James Key ce a fost cooptat de la echipa rivală Toro Rosso în postul de director tehnic. Andreas Seidl fostul sef al programului Porsche în anduranță în postul de director executiv McLaren.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”center” author=”Zak Brown” uppercase=”false”]MCL34 este rezultatul unei imense eforturi și dedicație din partea întregi echipe. Suntem cu toții angajați, motivați și uniți în ambiția noastră de a reveni la competivitate, iar MCL34 este doar începutul acestui proces[/penci_blockquote]

Nasul monopostului McLaren MCL34 prezintă aceleași caneluri de curgere ale vântului ca și predecesorul lui.

Părere proprie. Echipa McLaren a fost echipa mea de suflet odată cu venirea lui Hamilton și Alonso în 2007. De atunci am rămas atașată de aceasta permanent sezon după sezon.

Din anul 2012 cu ultima victorie a lui Jason Button echipa a intrat într-un picaj accentuat. Totuși a venit o lumină de speranță la începutului lui 2014 în Australia cu un loc 3 căștigat de Magnussen. Dar a fost doar o mică sclipire nimic mai mult. Mă aștept ca echipa să revină unde îi este locul, în lupta pentru victorie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *