Noul AMG GT R Roadster 585 de cai putere și 0-100 în 3.6 secunde

mercedes amg gt r roadster

Mercedes AMG GT R Roadster

Mercedes AMG GT R Roadster

 

mercedes amg gt r roadster

 

Noul Mercedes AMG GT R Roadster a fost prezentat la Salonului Auto de le Geneva și va fi produs doar în 750 de exemplare. Cea mai potentă motorizare care se regăsește este propulsorul V8 de 585 de cai putere și 700Nm. Prețul de pornire în România pentru noua generație Mercedes AMG GT R Roadster începe de la 120.000 euro.

În gama Mercedes AMG GT a fost introdus și varianta R Roadster, având plafon retractabil. Motorul V8 de 4L ce produce 585 de cai putere și 700Nm este pus în evidență de către o cutie automată AMG Speedshift și 7 rapoarte.  Pentru accelerația de la 0-100km/h, Mercedes AMG GT R Roadster are nevoie de doar 3.6 secunde. Iar viteza maximă nu este limitată la 250km/h, ajungând până la 317km/h.

Pentru performanțe excepționale vine echipată în standard cu transmisie integrală 4matic. La viteze de până la 100 km/h, roțile de pe puntea spate virează în direcția inversă punții față. Având un unghi maxim de 1.5 grade.

 

AMG GT R Roadster

 

Oficialii constructorului din Stuttgart nu au publicat și durata necesară pentru urcarea sau coborârea plafonului soft top de pe AMG GT R Roadster. Cel mai probabil, modelul păstrează cifrele cu care eram deja obișnuiți: 11 secunde până la viteze de 50 km/h.

La interior totuși nu a fost adaptat design-ul de modele de Clasa S, E sau A cu un instrumentar de bord digital și un sistem multimedia unit. Acesta vine cu un instrumentar de bord de 12.3 inch și un ecran multimedia de 10.25 inch.

Mercedes-AMG GT R Roadster urmează să fie produs doar în 750 de exemplare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *