Noul Mercedes Benz Clasa E Facelift

mercedes benz clasa e facelift

mercedes benz clasa e facelift

Noul Mercedes Benz Clasa E Facelift

Mercedes-Benz Clasa E Facelift a fost surpins în timp ce efectua teste de drum în Germania. Modelul producătorului din Stuttgart prezintă modificări la exterior căt și la interior. După doar 3 ani de la prezentarea modelului Clasa E în caroserie W213, producătorul german de autoturisme  aduce un facelift.

Noul model va împrumuta noi sistem de asistență de la fratele său mai mare Mercedes Clasa S. Clienți vor avea de unde alege pentru noul lor autoturism Mercedes-Benz Clasa E Facelift acesta va fi disponibil cu un nou pachet sportiv. Desigur va avea și noi opțiuni de interior și noi tipuri de jante.

Clasa E Facelift va avea și noi motorizări precum noul motor diesel cu șase cilindri ce va oferi o putere de 340 CP în noul Mercedes E400d 4Matic. Noul E400d cu motorizare de 3.0L V6 va veni împreună cu 2 turbocompresoare ce vor oferi putere pe toate plaja turatii.

Ca și înainte, sunt dispnibile și E200d  150CP, E220d 194CP respectiv E220d 4Matic.

E 53 4Matic + cu noul 6 cilindri în linie 

Acest motor te atrage datorită turbocompresorului și motorului electric. Motorul cu combustie internă produce nu mai puțin de 435CP și 530Nm. Motorul electrică adaugă și acesta 22CP și 250Nm. Suficient pentru un sprint de la zero la o sută în numai 4.5 secunde și o viteza maximă limitată la 250km/h.

 

În plus față de noile motoare, Mercedes reînoiește și volanul la fel ca și în cazul altor modele, comenzile pentru sistemul de control al volanului sunt acum amplasate în spatele volanului în stănga. Sistemul de croazieră utilizează de asemenea date de hărți, de exemplu, poate să frăneze înaintea curbelor și a sensurilor giratorii.

 

Toate motorizările noului Mercedes Benz Clasa E facelift respectă standarul obligatoriu de emisii Euro 6d Temp de la 1 septembrie 2018.

Noul Mercedes Benz Clasa E facelift este așteptat să iasă pe piață în anul curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *