Părere despre Volkswagen Golf 7

parere vw golf 7

parere vw golf 7

Părere VW Golf 7

VW Golf 7 una dintre cele mai apreciate mașini din România, neavănd nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cele mai vândute mașini din Europa. Generația a șaptea a modelului VW Golf a câștigat premiul pentru cea mai bună mașina din lume în anul 2013.

De ce ne place atât de mult VW Golf?

Cuvintele cheie ce fac legătură cu el TDI, climatronic sau DSG.

Am putea începe cu motorizări diesel, aceste diesel-uri sunt soluția echilibrată între putere și consum, fiind alegerea cea mai întălnită la posesori de VW Golf 7

După șase generații de Golf mașina a rămas destul de închegată dar în același timp și confortabilă.

VW Golf se poate mândri cu faptul că nu excelează la niciun capitol dar este bună la toate, un lucru ce ar trebuie să îl facă toți producători de autoturisme. Îl putem compara pe VW Golf 7 cu un Iphone care totuși nu are o cameră foto extrem de bună dar se descurcă bine la tot.

Ca exemplu, un VW Golf 7 cu motorizarea de 2.0 TDI de 150 cai putere și cutie DSG, nu este nici cea mai puternică motorizare de 2.0L diesel și nici cea mai bună cutie automată puteți citi articolul ce se poate strica la o mașina nouă 

Un lucru ce nu mi-a plăcut la acest VW Golf 7 fiind doar o părere propria se resimte o smucitură din partea cutiei DSG în șapte rapoarte la plecarea de pe loc. Suspensia se descurcă cu brio preluând șocurile la care este dispusă pe șosele României.


Este VW Golf 7 Premium?

Antifonarea este una dintre cele mai bune din clasă, suspensia și direcția îți oferă un confort ridicat, dar aici se oprește nu putem compara un VW Golf 7 cu un BMW Seria 1 sau cu un Mercedes-Benz Clasa A.

Ce este nou pe acest VW Golf 7? Ceasuri din bord au fost înlocuite cu un display de 12inch ce  iți oferă o claritate bună având și 12inch diagonala. Poți spune că te afli într-o mașina premium precum Mercedes-Benz S Class.


 

Interior VW Golf 7
Interior VW Golf 7

Sistemul multimedia Discovery Pro, este unul cu touchscreen ce se miscă excelent.

Sunt tare curios cum se va descurca noul propulsor de 1.5 TSI pe acest VW Golf 7 îți va oferi o sportivitate mai mare decat un TDI de 2L.

VW Golf 7 vine echipat în cea mai slabă echipare cu un propulsor de 1.0 TSI, da doar 1L.

Dacă ne uităm înapoi în timp VW Golf a fost una dintre cele mai căutate mașini fiind un etalon în clasa compactă


VW Golf 7 este o mașină la care știi că nu trebuie să citești sute de review-uri deoarece mereu mergi la sigur nimic nu poate să iasă prost la această mașina dar nici nu trebuie să te aștepti la ceva ce iese din comun precum interiorul noului Peugeot 308 sau exteriorul unui Renault Megane

Totuși VW Golf 7 este una dintre mașinile ce ne plac cel mai mult din zona compactă inexplicabil de ce…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *