PSA analizează posibilitatea ca noile generații Peugeot 308 și Opel Astra să fie produse în aceleași fabrici: favorite sunt Marea Britanie și Germania

Noua generație Peugeot 308

Noua generație Peugeot 308

Noile generații Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse în aceleași fabrici, potrivit unor surse din cadrul grupului PSA. Francezii analizează posibilitatea ca ambele modele să fie construite în Marea Britanie și Germania.

După ce au anunțat că, până în 2021, vor începe să producă utilitarepentru Peugeot, Citroen și Opel la uzina din Gliwice (Polonia), oficialii PSA continuă planificarea restructurării pentru fabricile din Europa.

În atenția PSA se află Peugeot 308 și Opel Astra, în prezent fiind analizate cele mai bune soluții pentru producția viitoarele generații ale celor două modele.

Potrivit unor surse din cadrul PSA, noile Peugeot 308 și Opel Astra au șanse mari să fie produse împreună la fabricile din Ellesmere Port (Anglia) și Ruesselsheim (Germania).

Peugeot 308 este produs în prezent la Sochaux (Franța), în timp ce Opel Astra se află în producție la Ellesmere Port și Gliwice (Polonia).

Viitorul uzinei engleze este încă incert din cauza Brexit-ului, însă, cu toate acestea, pare să fie o opțiune viabilă pentru PSA. Potrivit unor informații neoficiale anterioare, PSA ar vrea să mute producția lui Opel Astra din Marea Britanie în Germania, la Ruesselsheim, acolo unde este și “casa” celor de la Opel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *