Raikkonen: poziția Alfa Romeo „un mare mister”

Raikkonen Alfa Romeo

Raikkonen Alfa Romeo

Kimi Raikkonen afirmă că locul lui Alfa Romeo în Formula 1 este un „mister mare”, după ce a fost dificil să exploreze potențialul noului său monopost în testele pre-sezon.

Fosta echipă a lui Sauber pare să se afle în bătălia de la mijloc, deși nu a fost chiar foarte rapidă, după cum a indicat prima săptămână a pre-sezonului.

Raikkonen a spus că încă nu a găsit limita lui C38, dar crede că echipa are aceeași imagine neclară a ordinului competitiv ca și restul echipelor.

„Este un mare mister”, a spus el despre poziția echipei sale. „Vom da tot ce ne stă în putință și vom vedea ce primim în prima cursă și vom lucra de acolo.

„Nu suntem 100% în cazul în care dorim să fim, dar dacă ați fi întrebat pe cineva, probabil că ar spune același lucru”.

„Condițiile sunt întotdeauna diferite de weekend-urile de curse din cauza vremii reci și nu am împins cu adevărat timpul cel mai bun.

„Am încercat anvelope diferite și avem și lucruri de învățat de la ei. A fost un pic dificil pentru a obține un timp de rapid din anvelopele mai moi.

Raikkonen sa alăturat lui Alfa Romeo după cinci ani cu Ferrari, fostul campioan mondial din 2007  a mai lucrat la Sauber în 2001.
Cu toate acestea, el crede că echipa a arătat semne clare de „creștere”.
„E o echipă mai mică, avem mai puține resurse decât restu, dar cred că am făcut o treabă bună”, a spus Raikkonen. „Este un pachet solid. Avem destul de putine lucruri de imbunatatit, dar putem sa mergem si sa ne luptam „.
„Nu știu dacă suntem al cincilea sau suntem pe locul 10, cred că va fi destul de aproape în pachetul de mijloc”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *