Rolls-Royce Ghost va primi o nouă generație în 2020: va împrumuta motorul V12 de 6.6 litri de la BMW Seria 7 și ar putea primi o versiune hibridă

Rolls Royce Ghost

Rolls Royce Ghost

Rolls-Royce va lansa anul viitor o nouă generație pentru modelul Ghost, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Noul Ghost ar urma să beneficieze de același motor V12 de 6.6 litri care echipează și Seria 7, dar este așteptat să dezvolte peste 585 de cai putere. În același timp, noul Ghost ar putea primi și o versiune hibridă.

După a opta generație a limuzinei Phantom și SUV-ul Cullinan, primul din istoria companiei, Rolls-Royce se pregătește și de o nouă generație pentru modelul Ghost.

Presa britanică susține că noul Ghost va fi lansat anul viitor, după ce mai multe prototipuri au fost surprinse în timpul testelor pe drumurile publice.

A doua generație Rolls-Royce Ghost va fi construită pe o nouă structură din aluminiu și va beneficia de același motor V12 de 6.6 litri care echipează și Seria 7 (585 CP), dar ar urma să dezvolte undeva la 600 de cai putere.

Potrivit primelor informații neoficiale, noul Ghost va avea tracțiune integrală și există posibilitatea unei versiuni hibride cu un pachet electric de 48 V.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *