Sainz: Ferrari / Red Bull poate merge „mult mai rapid”

Carlos Sainz

Carlos Sainz

Sainz: Ferrari / Red Bull poate merge „mult mai rapid”

Șoferul de la McLaren, Carlos Sainz, crede că „echipele precum Ferrari și Red Bull” sunt capabile să meargă „mult mai repede” decât propriul său punct de referință în testul de Formula 1 din Barcelona.

După ce, Lando Norris, a stabilit ritmul în prima zi a celei de-a doua săptămâni de testare, Sainz a preluat MCL34 pentru a posta cel mai rapid tur din pre-sezonul F1 până acum, 1m17.144s.

Turul pe compusul de anvelope C4, este cu un sfert de secundă mai rapidă decât cea a săptămânii de deschidere a lui Nico Hulkenberg pentru Renault și se află într-o secundă din timpul pilotului Mercedes Lewis Hamilton de la Grand Prix din anul trecut.

Întrebat cât de aproape a fost de ritmul de calificare, Sainz a spus: „Ei bine, cred că nu este de acord să fac acest lucru public, dar dacă sunteți destul de inteligenți pentru a vedea felul în care ne desfășurăm, ați ghici că a fost o încercare bună .“

Însă, în timp ce spaniolul a descris turul ca fiind „rapid, cred”, a recunoscut că McLaren încă nu se află la cele mai bune performanțe.

„Încă sunt mari zone de îmbunătățire”, a spus Sainz. „Lucrurile importante care vor ieși din aceste șapte sau opt zile [este că] Cred că de fiecare dată când am fost pe drum, mașina a progresat.

„Cred că balanța mașinii sa îmbunătățit în ultimele zile și asta ne permite să extragem mai mult din ea.

„Dar încă mai este un sezon înainte în care trebuie să continuăm să lucrăm, nu suntem încă în locul în care dorim să fim.”

Sainz a spus că „multe lucruri” s-au schimbat pe MCL34 de la debut.

„Destul de mult, totul sa îmbunătățit”, a spus el. „Există încă probleme de echilibru la care lucrăm și că nu putem scăpa până nu vom aduce upgrade la mașină.”

„Noi găsim probleme, dar le rezolvăm și ne întoarcem la fel ca astăzi și am făcut 130 de tururi cu câteva probleme. Așa că este o veste bună și un progres bun. ”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *