Supercar Ferrari cu sistem hibrid de propulsie

Ferrari cu sistem de propulsie hibrid

Ferrari cu sistem de propulsie hibrid

Oficialii Ferrari spun că în următoarele două, trei luni vom face cunoștință cu un supercar echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Tot în 2019, italienii vor lansa și versiunea Spider a noului F8 Tributo.

Ferrari este unul dintre producătorii de supercar-uri care a ales să participe la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva. În cadrul evenimentului din Elveția, italienii au expus noul F8 Tributo (foto), model care înlocuiește 488 GTB în gama constructorului din Maranello.

În cadrul unui interviu acordat recent, unul dintre reprezentanții Ferrari a declarat că anul acesta va fi unul aglomerat pentru constructorul italian, pe lista lansărilor fiind trecute încă patru modele noi.

În următoare luni, constructorul din Maranello va prezenta un supercar cu sistem hibrid de propulsie.

„Tributo este primul capitol. Următorul produs pe care îl vom introduce va fi un hibrid. Îl vom prezenta în următoarele două, trei luni”, a declarat reprezentantul Ferrari.

În acest moment, nu există detalii clare cu privire la motorul termic pe care italienii îl vor utiliza în componența viitorului sistem hibrid. Există surse care spun că am putea vedea fie un propulsor V6 nou (motor confirmat de echipa Ferrari), fie același V8 de 3.9 litri integrat pe noul F8 Tributo.

În 2019, alături de viitorul supercar hibrid vom vedea și o versiune Spider a noului F8. De aseamenea, voci apropiate companiei susțin că până la finalul anului vom face cunoștință și cu versiunile revizuite ale lui GTC4Lusso și GTC4Lusso T.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *