Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu: parteneriat între primărie, Continental și Orange

Autobuze cu Wi-Fi gratuit în Sibiu

Autobuze cu Wi-Fi gratuit în Sibiu

Sibiul beneficiază de Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze ale societății de transport public local Tursib, în urma unui parteneriat între primărie și companiile Continental și Orange. Călătorii pot accesa rețeaua “Continental” fără a introduce o parolă, iar Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public în portalul de acces Wi-Fi.

O inițiativă a companiei Continental, sprijinită de Primăria Sibiu și Orange România, a dus la introducerea internetului Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din orașul Sibiu.

Proiectul contribuie la dezvoltarea strategiei de smart city a orașului, informațiile soluțiilor puse la dispoziție putând fi folosite pentru dezvoltarea altor soluții de oraș inteligent.

Orange oferă opțiunea de a obține statistici anonimizate de utilizare a serviciului, precum numărul de accesări în timp real și istoric, evoluția traficului în diferite perioade din an și informații demografice despre călători.

Călătorii pot accesa rețeaua “Continental” fără a introduce o parolă. Primăria și Tursib pot interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public și prin publicarea de sondaje de opinie în portalul de acces Wi-Fi, direct pe ecranele dispozitivelor mobile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *